• La reducere

BARON DE SIGOGNAC Carafe 50YO, 0.7L, 40% ABV

RON 2,457.97
RON 1,696.00 Economiseste 31%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Baron de Sigognac se situeaza in elita producatorilor de armagnac, renumiti pentru productia unor expresii de mare calitate, caracter si autenticitate.
Casa produce o serie de expresii cu varste diferite, fiecare dintre ele fiind imbatranite in butoaie de stejar si invechite in pivnite pana la maturitate deplina. Versiunea 50 yo este produsul de varf al casei si este obtinut dintr-un blend de armagnace foarte vechi, atent selectionate.
Produs in regiunea Bas Armagnac si invechit 50 de ani, acest armagnac are un gust complex, echilibrat de arome intense de fructe si note delicate de condimente.
Pachetul contine o sticla de Baron De Sigognac 50 ani 0.7l si o cutie din lemn.

GNGR_884

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
1000 Lei - 1999 Lei
Cantitate
0.7L
Vechime
Peste 40 ani
Brand
Baron De Sigognac
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale