• La reducere

CHATEAU DU TARIQUET Carafe Equilibre, XO, 0.7L, 40% ABV

RON 441.77
RON 349.00 Economiseste 21%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produs in regiunea Bas-Armagnac din struguri Ugni Blanc si Baco, acest armagnac este invechit cel putin 15 ani in butoaie din stejar frantuzesc in beciurile distileriei.

CHATEAU DU TARIQUET CARAFE XO EQUILIBRE este un armagnac cu o profunzime nemarginita, datorita invechirii acestuia in butoaie de stejar, ce confera acestuia arome imbietoare, dulci si profunde de fructe, ce te pot surprinde inca de la prima inghititura.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Brand
Chateau Du Tariquet
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale