• La reducere

CHATEAU DU TARIQUET Carrement, VSOP, 0.5L, 40% ABV

RON 220.51
RON 172.00 Economiseste 22%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

CHATEAU DU TARIQUET CARREMENT VSOP  este un armagnac rafinat, complex si intens, ce a fost invechit in butoaie de stejar.

Această sticlă de Chateau du Tariquet poartă cuvântul francez „Carrement”, adică „ferm” sau ” complet”, o descriere inedita a acestui armagnac puternic aromat.

Aromele de fructe si vanilie sunt cuprinzatoare si bogate, iar finish-ul este unul neted si lung, de o dulceata ademenitoare.

GNGR_898

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.5L
Calitate
VSOP
Brand
Chateau Du Tariquet
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale