• La reducere

DARTIGALONGUE 30 ANI, 0.7L, 40% ABV

RON 590.54
RON 437.00 Economiseste 26%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Dartigalongue se află în partea de vest a  zonei Bas Armagnac - solurile din vest sunt mai aspre decât cele orientate spre est. Vițele cultivate în soluri solide tind să producă struguri cu o aciditate mai ridicată, ceea ce are ca rezultat distilate foarte rotunde cu multă finețe.

Dartigalongue are particularitatea de a folosi în cea mai mare parte stejarul Gascogne (90%), care conferă eau de vie mai multe note picante decât armagnacul îmbătrânit în stejar Limousin.

Armagnacul este îmbătrânit în 18 beciuri diferite și este aerat foarte mult, în vase mari, pentru a obține echilibrul corect între alcool și arome.

Miros - fructat, note pe baza de plante - menta, piper, anason, vanilie si fructe uscate. Vibrant si bine stratificat.

Palat - o explozie de arome de fructe uscate si caramele.

Finish - vanilia condimentata si fructele uscate fac ca finisajul sa fie unul mediu si cald

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.7L
Vechime
Peste 20 ani
Brand
Dartigalongue
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale