• La reducere

DARTIGALONGUE Armagnac, XO, 0.7L, 40% ABV

RON 314.47
RON 239.00 Economiseste 24%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Dartigalongue se află în partea de vest a zonei Bas Armagnac - solurile din vest sunt mai aspre decât cele orientate spre est. Vițele cultivate în soluri solide tind să producă struguri cu o aciditate mai ridicată, ceea ce are ca rezultat distilate foarte rotunde cu multă finețe.

Dartigalongue are particularitatea de a folosi în cea mai mare parte stejarul Gascogne (90%), care conferă eau de vie mai multe note picante decât armagnacul îmbătrânit în stejar Limousin.

Armagnacul este îmbătrânit în 18 beciuri diferite și este aerat foarte mult, în vase mari, pentru a obține echilibrul corect între alcool și arome.

Notele bogate si dulci de caramel precum si finishul indraznet ce lasa un gust de unt de artar stropit cu scortisoara fac ca ARMAGNAC DARTIGALONGUE XO sa fie un distilat ce nu trebuie trecut cu vederea.

GNGR_425

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Brand
Dartigalongue
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale