• La reducere

DARTIGALONGUE Diva, XO, 0.7L, 40% ABV

RON 466.22
RON 345.00 Economiseste 26%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Armagnacul de bas XO al carafei Diva este un asamblaj de distilate Distilaria Dartigalongue se poate mandri cu titlul celui mai longeviv producator al Bas Armagnac, urmarindu-si originea pana in 1838, cand fondatorul Pascal Dartigalongue a fondat casa din Nogaro, in inima regiunii Gascogne.

O poveste care vede la baza ei o combinatie perfecta de traditie si datorita careia crama Dartigalongue pas cu pas a devenit o adevarata institutie in Armagnac.

Culoare: chihlimbar clar si stralucitor

Miros: note de fructe confiate, stejar, prune

Gust: bine structurat

Finish: arome de patiserie(vanilie, fructe confiate) si citrice

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Brand
Dartigalongue
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale