• La reducere

DE MONTAL 1997, Vintage, 0.7L, 40% ABV

RON 398.77
RON 323.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Armagnac De Montal Vintage 1997 este distilat in racoarea noptii, imediat dupa recolta, pentru a capta si mentine toate aromele strugurilor.

In procesul de maturare, materialul butoiului in care este depozitat acest armagnac imprumuta din caracteristicile sale, dand distilatului culoarea de ambra si arome delicate de unt, pruna si cafea.

Armagnacul De Montal este creat exclusiv pentru export si provine din comunca Nogaro, fiind fructul uniunii a 60 de viticultori din regiunea Bas Armagnac, care lucreaza cu pasiune dupa metodele traditionale.

GNGR_434

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Vintage
Vechime
1997
Brand
De Montal
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale