• La reducere

DELORD 1968, 0.7L, 40% ABV

RON 1,120.00
RON 896.00 Economiseste 20%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Povestea lui Armagnac Delord a început în anul 1893, când Prosper Delord, calatorea cu un distilator și un maestru pivnicer,  de la o fermă la alta, transformând vinul alb în Armagnac.

Pentru distilare se folosesc cei mai calitativi struguri ce se dezolta in zonele viticole nisipoase ale regiunii Bas Armagnac.

Pentru a pastra calitatea organica a produselor lor, nu folosesc stimulenti de crestere precum pesticide sau ingrasaminte.

Aromele de citrice si de prune lucreaza impreuna cu notele de vanilie dulce si caramel.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Vechime
1968
Brand
Delord
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale