• La reducere

DUPEYRON Armagnac, VS, 0.7L, 40% ABV

RON 243.06
RON 175.00 Economiseste 28%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Joseph Dupeyron, un distilator aflat in inima Gascony, pentru a-si conserva rafinatele elixiruri, in 1905 a pus bazele afacerii de familie Ryst-Dupeyron. Transmitand cunostintele sale de-a lungul a 5 generatii, astazi stranepotii lui ii conserva pasiunea si duc mai departe afacerea de familie.

Un Armagnac creat dintr-un blend de eaux-de-vie cu varste cuprinse intre 3 si 5 ani din regiunile Bas-Armagnac si Tenareze.

Note complexe de fructe si profunzime fata de alte VS de pe piata.

GNGR_908

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VS
Brand
Dupeyron
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale