• La reducere

DUPEYRON Armagnac, XO, 0.7L, 40% ABV

RON 406.33
RON 321.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Joseph Dupeyron, un distilator aflat in inima Gascony, pentru a-si conserva rafinatele elixiruri, in 1905 a pus bazele afacerii de familie Ryst-Dupeyron.

Transmitand cunostintele sale de-a lungul a 5 generatii, astazi stranepotii lui ii conserva pasiunea si duc mai departe afacerea de familie.

Un Armagnac realizat dintr-un blend de eaux-de-vie cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani din regiunile Tenareze si Bas-Armagnac.

Miros: arome de fructe exotice precum portocala confiata si prune cu indicii florale de lacramioara

Gust: arome abundente de ciocolata, scortisoara si ghimbir

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Brand
Dupeyron
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale