• La reducere

JANNEAU 1970, 0.7L, 43% ABV

RON 1,418.31
RON 1,007.00 Economiseste 29%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Pentru productia de Janneau Armagnac 1970 se folosesc struguri recoltati din podgoriile ce cresc in solurile nisipoase din zona Tenarez, regiunea Bas Armagnac.

Vintage-ul Janneau 1970 este rezultatul distilarii vinului ce provine de la un singur soi de struguri : Ugni Blanc. Maturarea se face in butoaie de stejar din Gasconia, tinute la pastrare in pivnitele racoroase ale casei Janneau.

Janneau 1970 are o frumoasa culoare aurie cu o tenta profunda de cupru.

Aromele sunt dominate de note condimentate si indicii clare de prune.

Finish-ul este bine structurat de un gust lung marcat de tonuri savuroase de prune.

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Vechime
1970
Brand
Janneau
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale