• La reducere

JANNEAU 1994, 0.7L, 43% ABV

RON 636.71
RON 503.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Armagnac Janneau 1994 este rezultatul distilarii vinului ce provine de la un singur soi de struguri : Ugni Blanc. Maturarea se face in butoaie de stejar frantuzesti de tip Limousin, tinute la pastrare in pivnitele racoroase ale casei Janneau.

Gustul fin, catifelat si foarte aromat anunta note fructate si usor condimentate, completate de un final lung, dulce, extrem de fin.

Pentru productia de Janneau Armagnac se folosesc struguri recoltati din podgoriile ce cresc in solurile nisipoase din zona Tenarez, regiunea Bas Armagnac.

GNGR_525

Informatii Produs

Alcool
43% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.7L
Vechime
1994
Brand
Janneau
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale