• La reducere

LHERAUD G. Legrand Napoleon, 0.7L, 40% ABV

RON 387.36
RON 337.00 Economiseste 13%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Armagnac-ul L'Heraud este la fel de cunoscut si apreciat in Franta ca si fratele sau Cognacul L'Heraud. Cu aceleasi note subtile de stejar si vanilie, de cocolata neagra ca si cognacul avem si lucruri diferite totusi, aduse in acest elixir de vinul din care este distilat armagnac-ul, cum ar fi notele de fruct copt si migdala.

Maturarea indelungata in butoi de stejar face din aceasta bautura de origine controlata una dintre cele mai bune alegeri ca aperitiv sau ca digestiv.

PFPN065

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Brand
LHERAUD
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale