• La reducere

SAMALENS 1980, Vintage, 0.7L, 42% ABV

RON 917.46
RON 578.00 Economiseste 37%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produs pentru prima data in anul 1882, in regiunea Bas Armagnac, armagnacul Samalens reda un gust inconfundabil realizat pe baza celor mai fine eaux de vie-uri atent selectionate.

Samalens este un brand contemporan ce va transporta dincolo de granitele Gascony. Combinand traditia si modernitatea, distileria Samalens este puntea dintre un trecut didactic bogat si un viitor plin de oportunitati.

Samalens Vintage combina complexitatea si caracterul sau inedit, cu aromele puternice, ce acapareaza intregul gust al armagnacului.

Culoare: inchisa, mahon

Miros: note de ciuperci, sugestii elegante de stejar si prune

Gust: plin de viata si rotund, vanilie

Informatii Produs

Alcool
42% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Vintage
Vechime
1980
Brand
Samalens
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale