• La reducere

SAMALENS Armagnac, VSOP, 0.7L, 40% ABV

RON 230.86
RON 187.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Un armagnac exceptional, SAMALENS VSOP combină complexitatea și caracterul inedit, acesta remarcandu-se prin arome placute si cuprinzatoare de fructe, alaturi de indiciile dulci de vanilie, ce acapareaza intregul gust al bauturii intr-o maniera aparte.

Acest armagnac este făcut dintr-un singur soi de struguri, Ugni Blanc, proveniți din zona Bas Armagnac, renumită pentru brandy-urile sale fine. Are note persistente de piersică și lemn în gust și o textură foarte uleioasă. Post gustul este prelung și vanilat.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Brand
Samalens
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale