• La reducere

SAMALENS Single 12 Ani, 0.7L, 40% ABV

RON 298.67
RON 224.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produs in locul in care se spune ca se face cel mai bun armagnac, regiunea franceza Bas Armagnac, Samalens Single 12 ani este definit de un gust catifelat si aromat, fiind potrivit pentru consumul sec ori cu gheata, de obicei ca aperitiv.

SAMALENS SINGLE 12 ANI este un armagnac ce se remarca printr-o frumoasă culoare de chihlimbar, cat si prin indicii subtile de scorțișoară.

Dulceața și condimentele sale ii confera bauturii o savoare aparte, un gust delicat si rafinat.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Vechime
Peste 10 ani
Brand
Samalens
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale