• La reducere

SAMALENS Single 15 Ani, 0.7L, 40% ABV

RON 385.71
RON 297.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produs in locul in care se spune ca se face cel mai bun armagnac, regiunea franceza Bas Armagnac, Samalens Single 15 ani este definit de un gust catifelat si aromat, fiind potrivit pentru consumul sec ori cu gheata, de obicei ca aperitiv.

Combinând tradiția și modernitatea, distileria Samalens este puntea dintre un bogat trecut de predare și un viitor plin de oportunități.

SAMALENS SINGLE 15 ANI este un armagnac remarcabil, cu o nuanta minunata de chihlimbar si acaparat de arome imbietoare de ciocolată si fructe confiate, ce redau acestei bauturi o savoare inedita.

GNGR_922

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
300 - 399 Lei
Cantitate
0.7L
Vechime
Peste 10 ani
Brand
Samalens
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale