• La reducere

BULLEIT Bourbon 10YO, S.U.A, 0.7L, 45.6% ABV

RON 227.06
RON 193.00 Economiseste 15%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Bulleit Bourbon 10 Ani este învechit în butoaie din lemn de stejar alb american carbonizate la interior. Rezultatul? Un sortiment fascinant de la prima degustare, care oferă o experienţă incredibil de intensă, elegantă şi profundă, mult mai complexă comparativ cu sortimentele mai tinere din gamă. Se pare că această combinaţie de 68% porumb, 28% secară şi 4% orz malţat este una câştigătoare având în vedere bogăţia aromatică şi textura catifelată cu care Bulleit Bourbon 10 ani ne răsfaţă simţurile.

Notele degustării:

Miros: Aromat şi intens, dominat de note lemnoase, scorţişoară şi influenţe de vanilie.

Gust: Nuanţe dulci de fructe exotice şi fructe uscate învelite în accente de vanilie, sirop de arţar şi condimente.

Finish: Lung, bogat, condimentat.

Culoare: Ambră.

Informatii Produs

Alcool
45.6% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
S.U.A
Brand
Bulleit
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale