• La reducere

BULLEIT Bourbon Lewis Bag, S.U.A, 0.7L, 45% ABV

RON 201.20
RON 167.00 Economiseste 17%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Rafinamentul şi complexitatea acestui bourbon se datorează ingredientelor de cea mai bună calitate care intră în compoziţia sa.
Amestecul de secară, porumb şi malţ de orz, la care se adaugă un strop de drojdie şi apă pură de izvor conferă acestui sortiment un caracter captivant.
Gustul original al acestui bourbon este influenţat de conţinutul ridicat de secară. Bulleit Bourbon respectă reţeta originală şi tehnica de producţie în loturi mici, folosite acum 150 de ani de către Augustus Bulleit.

Notele degustării:

Miros: Un mix de arome de stejar, vanilie şi portocală.
Gust: Note intense şi delicioase de portocală, stejar, sirop de arţar şi nucşoară.
Finish: Lung, satinat, cu tonuri de caramel.
Culoare: Auriu chihlimbar.

GNGR_1038

Informatii Produs

Alcool
45% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
S.U.A
Brand
Bulleit
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale