• La reducere

HOGS 3YO, S.U.A, 0.7L, 40% ABV

RON 64.52
RON 60.00 Economiseste 7%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Originar din Kentucky şi îmbuteliat în Scoţia, Hogs este un sortiment maturat timp de trei ani în butoaie noi de stejar american. Butoaiele sunt carbonizate în interior, de unde şi aroma specifică a acestui bourbon.

Gustul său bogat şi special este influenţat şi de concentraţia crescută de secară care intră în compoziţia acestui whisky. Pentru a-i descoperi aroma în întregime, Hogs trebuie savurat simplu sau cu gheață.

Miros: Note de vanilie, stejar şi un strop de scorţişoară.

Gust: Un amestec echilibrat de arome condimentate, cu tonuri de miere, vanilie, lemn de stejar, scorţişoară şi accente discrete de secară.

Finish: Lung, vanilat, uşor înţepător.

Culoare: Auriu ambră.

HOGS
PMALX82

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
S.U.A
Brand
HOGS
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale