• La reducere

HUDSON Baby, S.U.A, 0.35L, 46% ABV

RON 231.17
RON 178.00 Economiseste 23%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Hudson Baby Burbon este distilat în distileria Tuthilltown din New York şi maturat în butoaie noi din lemn de stejar american, de dimensiuni mici. Istoria spune că este primul bourbon produs în New York după perioada prohibiţiei.

Creat 100% din porumb recoltat din apropierea distileriei, acest sortiment de whisky îmbină cu tact note elegante de vanilie, caramel şi marţipan. Fiecare sticlă este umplută manual, sigilată cu ceară şi numerotată.

Miros: Note bogate şi captivante de lemn, arome de vanilie şi un strop de piper.

Gust: Un buchet interesant, care combină arome de miere, caramel, marţipan şi vanilie, a cărui dulceaţă este echilibrată de note piperate.

Finish: Mediu, lemnos, uşor metalic.

Culoare: Caramel.

PMALX83

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.35L
Tara Origine
S.U.A
Brand
HUDSON
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale