• La reducere

HUDSON Four Grain, S.U.A, 0.35L, 46% ABV

RON 200.00
RON 178.00 Economiseste 11%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Hudson Four Grain este un whisky uşor de băut, cu note încântătoare de pralină şi vanilie. Fiecare sticlă este sigilată manual şi este prevăzută cu un număr unic de identificare.

Four Grain este primul bourbon realizat din patru tipuri de cereale care a fost produs în New York imediat după perioada prohibiției. Majoritatea grânelor folosite provin de pe o rază care se întinde pe cel mult 20 km în jurul distileriei.

Miros: Note dulci, cu accente de ciocolată şi vanilie, uşor condimentat.

Gust: Arome de cereale, vanilie, ciocolată, cremă de zahăr ars, note lemnoase şi condimente.

Finish: Lung, condimentat.

Culoare: Caramel.

PMALX84

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.35L
Tara Origine
S.U.A
Brand
HUDSON
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale