• La reducere

HUDSON Manhattan Rye, S.U.A, 0.35L, 46% ABV

RON 237.33
RON 178.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Hudson Manhattan Rye este un bourbon originar din New York are in compozitie o proportie ridicata de secara si este renumit pentru aroma sa bogata si condimentata. Este dublu distilat si maturat în butoaie de mici dimensiuni. Ofera o experienta gustativa desavarsita, alaturand cu eleganta note dulci şi amărui.

Fiecare sticla este umpluta, sigilata si numerotata manual. La nas prezinta note de fructe, citrice, vanilie si condimente. Gustul surprinde prin note de migdale, coaja de portocala, scortisoara, piper, nucsoara, iar finalul este placut usor condimentat.

PMALX85

Informatii Produs

Alcool
46% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.35L
Tara Origine
S.U.A
Brand
HUDSON
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale