• La reducere

Maker's Mark Whisky, S.U.A, 0.7L, 45% ABV

RON 145.05
RON 132.00 Economiseste 9%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul este maturat aproximativ 6 ani şi este îmbuteliat atunci când degustătorii consideră că buchetul său aromatic a atins perfecţiunea. Maker's Mark Red are în compoziţie porumb şi grâu roşu de iarnă, ingredient care a inspirat de altfel şi denumirea produsului.

Rolul acestuia este de a conferi un gust mai blând şi mai delicat băuturii. Sticla are un design uşor de identificat, fiind sigilată cu ceară roşie.

Miros: Un buchet plăcut, îmbietor, dominat de note de lemn de stejar, caramel, vanilie şi cereale.

Gust: Arome prietenoase de caramel şi vanilie, completate elegant de tonuri fructate.

Finish: Elegant, delicat.

Culoare: Ambră.

PMALX93

Informatii Produs

Alcool
45% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
S.U.A
Brand
Maker'S Mark
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale