Lista produse in functie de brand Baron Otard

Având o tradiție antică ce datează încă din perioada evului mediu și a marelui viking norvegian Ottar, această dinastie de cognac are o istorie unică. Cam în aceeași perioadă a fost construit, într-un loc total diferit și cu o altă cultură, Chateau de Cognac.

În cele din urmă cele două istorii se vor uni în 1795 sub numele de casa de cognac Otard. Astăzi, calitatea cognac-ul Otard este printre cele mai cunoste, urmând să obțină o poziție puternică în piață. Sticla elegantă denotă atât tradiție, cât și valori moderne.

Baronul Jean-Baptiste Otard s-a născut lângă Cognac, în anul 1763. Acesta a fost arestat și condamnat la moarte în 1793, în predioada tumultoasă a Revoluției Franceze. Atunci însă a avut loc unul dintre cele mai deosebite evenimente din viața sa.

Cu o zi înainte de execuție, bunii săi concetățeni au intrat cu forța în inchisoarea ce-l ținea ostatic, pentru a-l elibera. După o scurtă perioadă de exil în Anglia, a revenit în Cognac și utilizând stocurile de eaux-de-vie produse de familia sa încă din 1760, a creat primul său cognac în 1795.

A reușit să salveze de la distrugere singurul Royal Chateau din Cognac, atunci când a intrat în proprietatea acestui castel, ce devenise proprietate națională în perioada Revoluției Franceze.

Succesul său, calitățile sale de bun administrator și multitudinea de prieteni pe care și i-a făcut de-a lungul timpului, au condus la alegerea sa ca primar al Cognac în 1804, funcție pe care a deținut-o până la moartea sa în 1824.

A reușit să câștige stima concetățenilor săi care l-au ales de două ori membru al Parlamentului, în 1820 și 1824. În 1822 a fost decorat cu Legiunea de Onoare.

Doi ani mai târziu, când baronul Otard a încetat din viață la vârsta de 61 de ani, Consiliul orașului a cerut printr-un act înduioșător, ca inima sa să fie depusă în biserica St Léger.

S-au gasit 2 produse.

Arata de la 1 la 2 din 2 produs(e)