Lista produse in functie de brand Bauer

Oliver Bauer, fondatorul și oenologul Cramei Bauer, s-a școlit în Germania și a ales România pentru a oferi publicului local și internațional vinuri ancorate în prezent. Crama Bauer vine cu o viziune proaspătă în ceea ce privește producția de vinuri, o viziune adaptată vremurilor de acum și cerințelor publicului.

Filosofia Bauer pornește de la creativitate şi de la inspiraţia de a fructifica la maximum terroir-urile unice din România, dar și soiurile locale, totul într-un mod în care impactul tehnologic să fie cât mai mic, pentru a proteja solul, vița de vie și toate elementele naturale implicate. O filosofie ce își dorește să ofere licori magice și să protejeze mediul pentru generațiile următoare, aceasta este Crama Bauer.

De la extragerea a tot ceea ce este mai bun din soiurile de struguri locale până la procesul de vinificație care este gândit în cele mai mici detalii, Crama Bauer obține vinuri naturale și rafinate prin înțelegerea echilibrului dintre natură și tehnică. Personalitatea fiecărui soi de struguri este astfel descoperită, înțeleasă și fructificată pentru a-i păstra expresia, semnătura și aromele intacte. 

S-a gasit 1 produs.

Arata de la 1 la 1 din 1 produs(e)