Lista produse in functie de brand CAMUS

Încă din 1863, 5 generații din familia CAMUS au dezvoltat o pasiune pentru producerea unui cognac excelent prin metodele lor proprii.

Deținători a 180 de hectare în cea mai mică și mai rară AOC cru - Borderies - zonă recunoscută pentru producerea unei eaux-de-vie cu un intens buchet floral și excelente calități de învechire - familia Camus a fost mereu implicată în producerea și distilarea vinului.

Tocmai această strânsă legătură dintre pământ, tradiții și oamenii care locuiesc acolo, duce la crearea unor cognac-e superbe. In anul 2000 casa a fost premiată pentru producerea primului cognac 100% Borderies XO.

Un succes remarcabil, acesta a devenit semnatura Camus în lumea cognac-elor, oferind o combinație excelentă de arome de violetă și vanilie, cu un gust catifelat, intens și delicat.

Gama Camus Elegance este ilustrația vie a faptului că tradiția este respectată atunci când se produce un cognac CAMUS, respectând caracterul original al eaux-de-vie și remarcând finețea din blend-urile lor.

Prin explorarea continuă a regiunii Cognac, CAMUS a devenit prima casa de cognac care a reușit să captureze notele unice marine ale potgoriilor din Ile de Ré.

Crescute și maturate pe insulă, cognac-ele Camus Ile de Ré oferă de obicei note subtile de iod cu fructe uscate, având acea catifelare arhetipală. Produse în cantități limitate, oferă un gust unic și bogat.

Camus ne propune și opere de artă, cognac cuvées de colecție într-o ediție limitată, fiecare constând intr-un blend excepțional și unic, într-o prezentare spectaculoasă.

Deasemenea ni se oferă și extraordinarele cognac-e vintage Rarissimes - certificate sub atenta supraveghere a experților (bailiff) și înbuteliate fără reducție, permitându-le astfel să-și exprime cu toată forța aroma și caracterul. 

S-au gasit 8 produse.

Arata de la 1 la 8 din 8 produs(e)