Lista produse in functie de brand CHOYA

Choya este un brand japonez care îşi propune să ducă mai departe tradiţia şi cultura Umeshu şi Sake. Compania a fost înfiinţată în anul 1924 de către Sumitaro Kondo şi a început să producă iniţial vin, apoi brandy, lichior din fructe şi lichior medicinal.

În 1989 Choya deschide o filială în Dusseldorf, Germania, pentru a face faţă exportului din ce în ce mai mare în Europa, pentru ca zece ani mai târziu să înfiinţeze Choya Umeshu USA Inc. în San Francisco, Statele Unite. Iată cum prin băuturile sale inedite, Choya reuşeşte să transmită o parte din spiritul, cultura şi moştenirea japoneză impresionantă consumatorilor de pe alte continente.

Compania păstrează valorile trecutului, continuând să exploateze apetitul pentru explorare şi expertiză tehnologică dezvoltate prin cercetare continuă. Numai aşa consumatorii pot beneficia de produse variate de cea mai bună calitate. Standardele stricte de producţie asigură expresivitatea gustului, care ajută la câştigarea fidelităţii clienţilor prin aromatica deosebită.

S-au gasit 10 produse.

Arata de la 1 la 10 din 10 produs(e)