Lista produse in functie de brand Darroze

Îndrăgostit fiind de zonele din sud-vest și de tradițiile vechi de secole din acele ținuturi, acest respectat maestru chef al bucătăriei locale din Landaise și-a introdus fiul Francis în arta culinară, în lumea vinurilor bune și a minunatei eaux-de-vie Gascon.

Prin cultivarea acestui gust pentru tradiție și autenticitate Francis Darroze a început să își dezvolte talentul de a găsi domenii individuale pentru armagnac, călătorind peste tot în faimosul teritoriu Bas-Armagnac, împreună cu tatăl său un cunoscător și iubitor de vinuri, degustând micile comori ascunse din zone neatinse și necunoscute.

Fiul său Marc, un enolog de profesie, s-a alăturat, pentru a-i călca pe urme tatălui său, în 1996. Martine Nouet îi numește în cartea s-a ” Eaux-de-vie: le guide” adevărați ”vânători de comori” care se completează reciproc și care au cutreierat pentru mulți ani pământurile din zona Armagnac, în căutarea acestui lichid auriu pe care ni-l oferă astăzi. 

Vânători de comori ale gustului, dar și interesați în a-și satisface o clientelă loială în căutare de eaux-de-vie de calitate, ambii sunt considerați descoperitorii Armagnac-ului. Astăzi, Marc Darroze conduce singur companie, Francis ieșind la o bine-meritată pensie.

Cu toate acestea încă muncește, ca un gardian mereu atent, inițiat de tatăl său în a ne face nouă accesibile aceste comori.

S-au gasit 8 produse.

Arata de la 1 la 8 din 8 produs(e)