Lista produse in functie de brand GIFFARD

Brand-ul Giffard poartă numele fondatorului său, un chimist de profesie care a pus bazele companiei din dorința de a oferi băuturi răcoritoare delicioase. Se spune că totul a început cu o băutură pe bază de mentă, pe care acesta a preparat-o într-o vară extrem de călduroasă pentru a se răcori.

Această băutură a fost servită oaspeților de la Grand Hotel și s-a bucurat de un succes instant, iar de acolo până la recunoașterea internațională nu au mai fost mulți pași. Din 1885 și până în prezent, calitatea a stat la baza băuturilor Giffard, principalele ingrediente fiind fructele și plantele de origine locală, culese din regiunea Pays de Loire.

Aromele acestora sunt extrase printr-un proces de macerare ce se întinde pe o perioadă de timp cuprinsă între 48 de ore și chiar 3 luni, iar infuzia obținută este ingredientul de bază din băuturile Giffard.

Laboratorul companiei funcționează pe tot parcursul anului, fiind mereu în căutare de rețete noi şi de îmbunătățirea reţetelor existente, întreg procesul fiind condus de pasiunea de a crea cele mai savuroase băuturi.

S-au gasit 13 produse.

Arata de la 1 la 13 din 13 produs(e)