Lista produse in functie de brand HINE

HINE este o companie franceză care produce cognacuri de lux exclusiv din regiunile Grande Champagne şi Petite Champagne, având o experienţă în domeniu de peste 250 de ani.

Compania franceză care produce cognacurile de lux HINE poartă numele proprietarului Thomas Hine (sau Thomas Hone aşa cum mai apare în alte referinţe), un englez din Dorset, Anglia. După arestarea sa în timpul Revoluţiei Franceze, Thomas Hine s-a căsătorit cu o tânără fată, Francoise Elisabeth, al cărei tată avea o casă de producere a cognacului în Jarnac, o regiune din Franţa, al cărei nume este în prezent deseori asociat cu producţia de cognac. Hine a preluat compania, ridicându-o către noi culmi de calitate, iar in cele din urmă a redenumit-o Thomas Hine & Co în 1817. 

Casa Hine aflată pe malurile râului Charente din Jarnac, Franţa are o existenţă de peste 250 de ani. Este una dintre cele mai vechi case din Jarnac şi serveşte drept sediu al companiei. În 1962, casa a primit un mandat regal de la Regina Elisabeta a II-a, ca furnizor de cognac al casei regale. De atunci şi până astăzi, este în continuare singura casă de cognac care deţine această onoare.

Fiind un specialist în producerea coniacului cu o istorie şi experienţă de peste 250 de ani, distileria Hine işi selectează coniacurile exclusiv din regiunile / crus-urile Grande Champagne şi Petite Champagne. Conform tradiţiei moştenite de-a lungul timpului, cognacurile Hine sunt speciale în sensul că sunt maturate mult mai mult decât o impun cerinţele şi legislaţia în domeniu care stabilesc vechimea / calitatea cognacurilor.

S-au gasit 17 produse.

Arata de la 1 la 17 din 17 produs(e)