Lista produse in functie de brand MENUET

Prima podgorie deținută de familia Menuet a fost în anul 1680. Cu toate acestea, abia mult mai târziu, la mijlocul anilor 1800, familia a început să achiziționeze viță de vie suplimentară. Louis Menuet, proprietarul casei la acea vreme, și-a propus să cumpere doar terenuri în regiunea Grande Champagne - astfel încât coniacurile lui Menuet să fie produse exclusiv din această zonă.

Anul 1909 a văzut regiunea Cognacului organizată oficial în zone viticole, zona Grande Champagne fiind considerată „primul cru” al regiunii, prima zonă în creștere. Viziunea lui Louis Menuet a fost pur și simplu să producă cele mai bune coniacuri într-o cantitate limitată și să le vândă doar celor mai pricepuți clienți.

Prima recunoaștere oficială a cognacului Menuet a venit în anul 1900, la Expoziția Universală din Paris, când nepotul lui Louis Menuet, Ernest Menuet, care până atunci conducea casa cognacului, a primit o medalie de aur pentru Menuet eaux-de-vie . De atunci, casa a continuat să fie transmisă prin familie, iar astăzi - șase generații mai târziu - Cognac Menuet este încă o companie de familie administrată în mod tradițional.

S-au gasit 2 produse.

Arata de la 1 la 2 din 2 produs(e)