Lista produse in functie de brand METAMORFOSIS

Intregul domeniu detinut de Vitis Metamorfosis in Dealu Mare acopera o suprafata de 100 de ha. Din suprafata totala 58 de ha produc deja struguri si alte 9,5 ha, care au fost plantate in anii 2010 si 2012, au inceput sa produca struguri incepand cu anul 2014. Pana acum s-au plantat Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra, Negru de Dragasani, Feteasca Regala, Feteasca Alba, Tamaioasa Romaneasca, Muscat Ottonel, Merlot, Syrah, Pinot Noir, Sauvignon Blanc si Chardonnay.

Vitis Metamorfosis a obtinut certificarea pentru prima recolta de struguri ecologici de la Austria Bio Garantie in anul 2013, dupa ce a fost monitorizata cu atentie timp de trei ani. Calitatea strugurilor din culturile organice este superioara celor obtinuti in mod conventional si astfel vinul care se obtine este unic prin proprietatile sale organice.

Crama companiei este situata in comuna Vadu Sapat din judetul Prahova si a fost complet renovata si retehnologizata in perioada 2012-2014. Dotarea cu tehnologie moderna este menita sa pastreze aromele primare ale soiurilor de struguri pe care ii cultiva Vitis Metamorfosis si se imbine intr-un mod armonios cu butoaiele de stejar de capacitati mici si mari folosite pentru maturarea in special a vinurilor rosii.

S-au gasit 3 produse.

Arata de la 1 la 3 din 3 produs(e)