Lista produse in functie de brand PERRIER JOUET

Încă de la fondare, Casa Perrier- Jouët a produs sortimente florale, elegante, caracterizate de o fineţe remarcabilă. În 1811, Pierre-Nicolas Perrier se căsătoreşte cu Adèle Jouët şi pun împreună bazele Casei. Recunoscută pentru standardele ridicate, Casa a fost un pionier în lupta împotriva produselor contrafăcute şi prima care a inscripţionat anul şampaniei vintage pe sticlele sale.

Toate sortimentele Perrier- Jouët sunt dominate de soiul Chardonnay şi ilustrează excelenţa şi personalitatea distinctă a viilor. Compania a fost mereu orientată spre perfecţiune, produsele sale fiind preferate de prinţesa Grace de Monaco şi savurate la curtea Împăratului Napoleon al III-lea sau a Reginei Victoria.

În cele două secole de activitate, secretul acestor sortimente deosebite a fost păstrat de cei şapte Cellar Masters. Ultimul dintre ei, Hervé Deschamps, a preluat funcţia în anul 1993. Asemeni unui artist, rolul său este acela de a transforma fiecare cuvée într-o şampanie unică, care să reprezinte stilul fascinant al Casei Perrier-Jouët.

S-au gasit 2 produse.

Arata de la 1 la 2 din 2 produs(e)