Lista produse in functie de brand Pigs Nose

Un brand scoțian cu simțul umorului, Pig’s Nose promite un gust fin ca nasul simpaticului animal. Cum puțini dintre noi pot spune cum stă treaba la acest capitol, ne încredem în calitatea sa știind că e produs de celebra Ian McCloud, a 10-a companie producătoare de whisky din lume, care comercializează în jur de 15 milioane de băuturi spirtoase în fiecare an.

Distileriile Ian McCloud au o tradiție de 80 de ani, timp în care și-au construit un portofoliu de băuturi de calitate premium, alese pe sprânceană, numai după gusturile exigente ale proprietarilor și ale clienților acestora. Astfel, branduri ca Glegoyne, Tandhu, Isle of Skye, Smokehead Scotch și Edinburgh Gin produc pentru Ian McCloud deoarece fondatorul companiei, Leonard J Russell credea în independență, lucru ce l-a făcut să nu se oprească la achiziționarea unei singure distilerii.

De peste 40 de ani, Ian McCloud investește permanent în procesele de îmbuteliere, depozitare și în acumularea de stocuri  de whisky scoțian pentru a satisface cererea din ce în ce mai mare pentru produsele sale pe piața internațională.

S-a gasit 1 produs.

Arata de la 1 la 1 din 1 produs(e)