Lista produse in functie de brand PIPER HEIDSIECK

Îndrăgostit nebuneşte de Agathe Pertois, Florens-Louis Heidsieck pune bazele Casei Heidsieck & Cie în anul 1785 din dorinţa de a crea “un vin care zâmbeşte”. Primul ambasador al brandului a fost chiar Marie Antoinette, care a îndrăgit încă de la început cuvée-ul creat de tânărul antreprenor de origine germană.

Christian Heidsieck (nepotul fondatorului) şi Henri-Guillaume Piper sunt cei care au preluat frâiele afacerii începând cu anul 1828, purtând-o spre noi orizonturi. Astfel că în foarte puţin timp compania a devenit furnizor oficial de şampanie pentru paisprezece curţi regale şi imperiale de pe teritoriul Europei şi Asiei. În timp, sortimentele Casei au cucerit şi Statele Unite, fiind pur şi simplu adorate la Hollywood, unde au fost prezente deseori în filme şi pe covorul roşu.

Poate una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste oferite brandului este cea a lui Marilyn Monroe, care într-un interviu acordat în anul 1953 declara că îşi începe fiecare zi savurând un pahar de şampanie Piper-Heidsieck.

S-au gasit 7 produse.

Arata de la 1 la 7 din 7 produs(e)