• La reducere

BRANCA Grappa Candolini, Italia, 1L, 40% ABV

RON 100.00
RON 70.00 Economiseste 30%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Grappa Candolini este obţinută dintr-un blend de tescovine din struguri Sangiovese, Trebbiano, Cabernet, Aglianico şi Falanghina, de aici şi gustul bogat, care combină o varietate de arome. Sortimentul este îmbuteliat într-o sticlă cu design tradiţional de secol 19, ceea ce nu este de mirare atâta timp cât băutura este produsă în Italia încă din 1898.

La nivel naţional, sortimentul se află încă în topul vânzărilor pentru categoria sa de produse. Grappa Candolini se serveşte rece, ca aperitiv sau ca digestiv. Transparenţa culorii denotă lipsa învechirii acestui sortiment.

Miros: Un buchet parfumat, dominat de note proaspete de fructe, rozmarin şi salvie.

Gust: Arome bogate şi frumos echilibrate de cireşe, coajă de măr, migdale, ierburi, marţipan şi salvie.

Culoare: Incolor.

PMALX57

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
1L
Tara Origine
Italia
Brand
Fratelli Branca
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale