• La reducere

BRANCA Grappa Sensea, Italia, 0.5L, 40% ABV

RON 73.17
RON 60.00 Economiseste 18%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sensea este unul dintre cele mai apreciate branduri de Grappa din Italia, cei 100 de ani de tradiţie ai distileriei reuşind să contureze un buchet aromat şi complex acestui sortiment. În compoziţia băuturii intră doar ingrediente de cea mai bună calitate. Tescovinele folosite păstrează bine parfumul şi aroma strugurilor şi compun un gust cu o individualitate aparte.

Sensea Grappa Bianca este un sortiment tânăr, transparenţa culorii datorându-se lipsei de învechire a sortimentului. Cunoscătorii savurează Grappa Sensea la temperatura camerei, ca digestiv.

Profil aromatic: Miros bogat specific şi un gust proaspăt, uşor arzător, dominat de arome delicate de fructe de livadă.

Culoare: Incolor.

PMALX118

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.5L
Tara Origine
Italia
Brand
Fratelli Branca
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale