• La reducere

BRANCA Grappa Sensea Moscato, Italia, 0.5L, 40% ABV

RON 84.51
RON 60.00 Economiseste 29%
Nu sunt suficiente produse in stoc
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sensea Grappa Monovitigno di Moscato este un distilat din tescovine obţinute din cei mai buni struguri Muscat. Italienii savurează adesea grappa după masă, deoarece cred foarte mult în rolul digestiv al acestui tip de băutură. Aroma sa plăcută, frumos echilibrată se datorează ingredientelor de cea mai bună calitate, iar transparenţa denotă lipsa de învechire a sortimentului.

Buchetul întruchipează caracteristicile varietale ale soiului Muscat, conturând o băutură cu aromă plăcută.

Profil aromatic: Miros puternic fructat şi un gust intens de fructe şi ierburi, care evoluează într-un postgust dulceag, persistent.

Culoare: Incolor.

PMALX120

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.5L
Tara Origine
Italia
Brand
Fratelli Branca
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale