• La reducere

BRANCA Grappa Sensea Prosecco, Italia, 0.5L, 40% ABV

RON 83.13
RON 69.00 Economiseste 17%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sensea Grappa Monovitigno di Prosecco este un sortiment care se adresează cunoscătorilor. Intensitatea aromatică şi puritatea gustului conturează o băutură deosebită, potrivită pentru a fi savurată ca digestiv. Sortimentul este distilat din tescovine de cea mai bună calitate, care îi împrumută un parfum floral delicat, armonios.

Această grappa păstrează foarte bine specificul varietal, delectând consumatorii cu o bogăţie aromatică bine echilibrată, care merge până în postgust. Transparenţa denotă lipsa de învechire a sortimentului.

Profil aromatic: Miros plăcut, dulceag, uşor floral şi gust bogat de fructe de livadă.

Culoare: Incolor.

PMALX121

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.5L
Tara Origine
Italia
Brand
Fratelli Branca
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale