• La reducere

BRANCOVEANU Vinars, VS, Romania, 0.7L, 40% ABV

RON 79.01
RON 64.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Brandul Brâncoveanu este emblema Alexandrion Grup. Sortimentul este un vinars maturat pe o perioadă de cel puțin 3 ani. Pentru maturare, producătorii folosesc butoaie românești sau franțuzești, din lemn de stejar. Acest sortiment tradițional românesc se bucură de recunoaștere internațională, fiind premiat cu medalia de aur “Vinalies d’Or” la concursul Vinalies Internationales de la Paris, în anul 2008.

Produs din diverse soiuri de struguri albi, sortimentul conține un cupaj de mai multe distilate de vinuri de calitate superioară, atent alese. Poate fi servit sec sau cu apă tonică.

Miros: O aromă îmbietoare de cafea cu rom, completată de tonuri de caramel, piper şi accente citrice.

Gust: Note parfumate de floare de salcâm, cu un strop de caramel şi influenţe lemnoase.

Finish: Echilibrat, cu tonuri de caramel.

Culoare: Auriu.

PMALX48

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VS
Tara Origine
Romania
Brand
BRANCOVEANU
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale