• La reducere

BRANCOVEANU Vinars, VSOP, Romania, 0.7L, 40% ABV

RON 104.05
RON 77.00 Economiseste 26%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Sortimentul Brancoveanu V.S.O.P. (Very Special Old Pale) este un distilat de vin maturat pe o perioadă de cel puțin 5 ani în butoaie din lemn de stejar confecţionate în România sau Franţa. Vinarsul Brâncoveanu este creat de un expert Master Blender din zona Cognac. Începând cu anul 2014 s-a alăturat echipei și Liviu Grigorică, Brand Ambassador Brâncoveanu şi unul dintre cei mai renumiţi oenologi din ţară.

Creat din soiuri de struguri albi, vinarsul cu aromă bogată şi caracter complex respectă cu stricteţe valorile brâncovenești. Se recomandă servirea în pahare tip “balon” sau “lalea” încălzite sau la temperatura camerei, dar niciodată cu gheață. Paharul se încălzeşte în palmă, flacăra deteriorând aroma vinarsului.

Miros: Un buchet aromatic complex, cu arome de caramel, fructe confiate, alune şi un strop de vanilie.

Gust: Note de caramel, lemn de stejar şi mere uscate.

Finish: Echilibrat, fin.

Culoare: Chihlimbar.

PMALX49

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
VSOP
Tara Origine
Romania
Brand
BRANCOVEANU
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale