• La reducere

CARLOS I Brandy, Spania, 0.7L, 40% ABV

RON 187.34
RON 148.00 Economiseste 21%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Acest brandy originar din Spania este produs din struguri din regiunea Jerez, faimoasa pentru viticultura. Carlos I a fost invechit cu sistemul solera folosit de sute de ani, si se spune ca o parte din aceasta bautura este la fel de veche ca sistemul, intrucat niciodata nu se golesc total butoaiele.

Pastrat in butoaie sherry, acest Brandy de Jerez se remarca prin gustul armonios, intens aromat, cu note delicioase de vanilie si cacao. 

GNGR_926

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Spania
Brand
Carlos I
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale