• La reducere

DANTY Extra, XO, Franta, 0.7L, 40% ABV

RON 200.00
RON 152.00 Economiseste 24%
Ultimele bucati
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Produs din distilarea de struguri atent selecţionati, acest excepţional Brandy este maturat in butoaie vechi de stejar american, in care a fost tinut anterior unul din cele mai bune vinuri de Sherry.

Danty XO detine o frumoasa culoare portocalie cu tente aurii.

Elegant şi rotund, complex si foarte parfumat, te intampina cu un buchet special de arome de stejar, urmat de indicii delicate de caramel, vanilie, migdale uscate si stafide.

Gustul sau este neted, rotund conducand catre un finish de o finete rar intalnita.

Danty
GNGR_949

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
XO
Tara Origine
Franta
Brand
Danty
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale