• La reducere

DIVIN BARDAR Vinars 12 Ani, Republica Moldova, 0.5L, 40% ABV

RON 156.94
RON 113.00 Economiseste 28%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Doar cele mai bune butoaie de stejar au fost selectate pentru a crea Divin Badar 12 ani, un distilat ce etalează complexitate, eleganţă şi maturitate în gust. Distilatele care compun sortimentul sunt învechite minimum 12 ani şi se armonizează perfect pentru a crea o băutură distinsă, ce alintă frumos simţurile.

Umiditatea şi calitatea lemnului influenţează puternic distilatul, desăvârşindu-i pe deplin caracterul, astfel că băutura dezvoltă calităţi dintre cele mai apreciate de cunoscători.

Miros: Buchet bogat, unde se remarcă accente de chec cu ciocolată şi floarea soarelui.

Gust: Arome rafinate de desert turcesc şi miere, completate cu uşoare influenţe orientale.

Culoare: Ambră.

PMF047

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
100 - 199 Lei
Cantitate
0.5L
Tara Origine
Republica Moldova
Brand
DIVIN BARDAR
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale