• La reducere

TORRES Hors D`Age 20 Ani, Spania, 0.7L, 40% ABV

RON 277.50
RON 222.00 Economiseste 20%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Imperial Brandy Hors D'Age este obţinut prin dubla distilare a strugurilor selecţionaţi din soiurile Parellada şi Ugni Blanc. Soiul Parellada este o varietate catalană cu aromă delicată, folosită în special pentru a crea vinuri albe seci cu parfum fructat.
Soiul Ugni Blanc completează elegant strugurii Parellada, adăugând intensitate şi profunzime acestui brandy şi îmbogăţindu-l cu tonuri florale.
Distilarea este efectuată în alambicuri din cupru, iar învechirea se realizează în butoaie din lemn de stejar Limousin, care imprimă note specifice sortimentului, desăvârşindu-i astfel caracterul irezistibil.

Notele degustării:

Miros: Note profunde, calde, unde se ghicesc accente de fructe uscate, nuci şi condimente precum vanilie, scorţişoară şi nucşoară.
Gust: Un buchet elegant, perfect echilibrat, catifelat şi complex, dominat de note dulci şi condimente.
Finish: Persistent, aromat.
Culoare: Ambră intensă.

GNGR_930

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
200 - 299 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Spania
Brand
Torres
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale