• La reducere

TORRES JAIME I 30 Ani, Spania, 0.7L, 38% ABV

RON 653.09
RON 529.00 Economiseste 19%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Aroma inedită a sortimentului este influenţată însă şi de micul procent de eau-de-vie din struguri Folle Blanche distilat în anul 1972.
Jaime I este o compoziţie extraordinară, caracterizată de o paletă aromatică sofisticată, caracteristică brandy-urilor de calitate superioară. Pentru a completa eleganţa gustului, sortimentul este îmbuteliat într-un recipient cu design spectaculos, asemănător cu un trofeu.

Notele degustării:

Miros: Un buchet complex, concentrat, unde predomină arome de cocos, fructe uscate şi condimente specifice, împrumutate în timpul maturării.
Gust: Tonurile lemnoase şi condimentele specifice sezonului rece îmbracă elegant aromele dominante de stafide, prune, smochine, curmale şi ciocolată.
Finish: Lung, aromat, catifelat.
Culoare: Ambră intensă.

Informatii Produs

Alcool
38% ABV
Pret
400 - 499 Lei
Cantitate
0.7L
Tara Origine
Spania
Vechime
Peste 20 ani
Brand
Torres
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale