• La reducere

ZOLMYR Mere, Romania, 0.5L, 40% ABV

RON 53.33
RON 40.00 Economiseste 25%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Zolmyr Mere dezvăluie caracterul său puternic tuturor celor care au curiozitatea să descopere un sortiment nou, care cucereşte prin prospeţimea aromatică şi expresivitatea gustului. Merele care intră în compoziţia distilatului sunt atent selecţionate de producători din cele mai bune livezi pentru a garanta obţinerea unui produs de calitate superioară, care păstrează tot ce este mai bun din fructe.

Tradiţional, Zolmyr Mere se savurează simplu, într-un shot, înainte de masă. Versatilitatea sortimentului permite însă folosirea distilatului şi pentru a crea diverse mixuri inedite, perfecte pentru petreceri, integrând astfel tradiţia într-un context modern, actual.

Profil aromatic: Un buchet amplu, vibrant, dominat de aroma proaspătă de măr verde. Postgust lung, curat, aromat.

Culoare: Galben pai. Procesul de distilare conferă o claritate excelentă sortimentului.

PMALX128

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.5L
Tara Origine
Romania
Brand
SABER
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale