• La reducere

ZOLMYR Prune, Romania, 0.5L, 30% ABV

RON 49.32
RON 36.00 Economiseste 27%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

Zolmyr Prune se adresează caracterelor puternice, care apreciază băuturile cu personalitate. Pentru că este obținut din ingrediente 100% naturale, sortimentul păstrează foarte bine gustul autentic de prună zemoasă, bine coaptă, culeasă din cele mai bune livezi. Zolmyr Prune poate fi savurat tradiţional înainte de masă într-un shot, însă poate fi folosit la fel de bine şi ca bază pentru cocktailuri, cărora le împrumută o aromă specifică.

Caracterul modern, buchetul frumos structurat şi echilibrul aromatic deosebit conferă versatilitate distilatului şi încurajează savurarea sa la petreceri, alături de gaşca de prieteni.

Profil aromatic: Un buchet intens aromat, expresiv, dominat de note bogate de prune presărate subtil cu un strop de condimente. Postgust dulceag, vibrant.

Culoare: Incolor. Procesul de distilare conferă o claritate excelentă sortimentului.

PMALX129

Informatii Produs

Alcool
30% ABV
Pret
Sub 100 Lei
Cantitate
0.5L
Tara Origine
Romania
Brand
SABER
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale