• La reducere

PERE MAGLOIRE Heritage, Extra, Franta, 0.7L, 40% ABV

RON 665.38
RON 519.00 Economiseste 22%
  • Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale. Luxurydrinks ro: Website securizat, tranzactii sigure, comenzi facile, produse originale.
  • Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii) Livrare gratuita in Bucuresti si in tara pentru comenzi peste 300 Lei (conform Politicii de Livrare din Termeni si Conditii)
  • Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii) Poti returna produsele fara nicio explicatie (conform Politicii de Retur din Termeni si Conditii)

PERE MAGLOIRE EXTRA HERITAGE este realizat prin mariajul a mai multor distilate, atent selectionate si invechite in butoaie din lemn de stejar american.

Acesta este invaluit de prezenta unei arome puternice de mere si lemn dulce, alaturi de note subtile de condimente, ce acapareaza intregul gust inca de la prima inghititura.

Urmarind traditia know-how-ului de aproape doua secole, Extra Heritage nu este doar rezultatul unei mosteniri, ci si o lucrare originala, cu amprenta creatorului ei.

Informatii Produs

Alcool
40% ABV
Pret
500 - 999 Lei
Cantitate
0.7L
Calitate
Extra
Tara Origine
Franta
Brand
Pere Magloire
New product

Bauturi Speciale

Bauturi Speciale